Activităţile noastre sunt susţinute de cei care au înțeles că Dumnezeu le-a dat mai mult ca să fie alături de cei care au mai puțin!

PARTICIPĂ la activităţile „Oastei Domnului”! Pe www.oasteadomnuluigherla.ro vei afla întotdeauna informaţii despre activităţile noastre curente. Te aşteptăm!

PROMOVEAZĂ proiectele noastre!  Împărtăşeşte cu alții ceea ce ai aflat şi încurajează-i să participe alături de noi. Spune un gând bun celor care crezi că pot susţine munca noastră!

DĂ-NE UN SHARE: Vizitează pagina noastră de facebook pentru a afla informații despre proiectele noastre și a le împărtăși și cu ceilalți. Intră, vezi și dă-ne un share pe: www.facebook.com/asoasteadomnuluigherla/

FII VOLUNTAR! Noi îţi oferim ocazia să te implici proiectele noastre. Hotărăște care ţi se potriveşte cel mai bine şi comunică-ne dorinţa de a te implica!

                                                      

IMPLICĂ-TE FINANCIAR!

 

Campania ”Adoptă un bunic!”: dacă dorești să ajuți unul dintre cei 178 de vârstnici nevoiași, pe care noi îi sprijinim lunar, te poți implica direct, ”adoptându-l”. Ce presupune această ”adopție”? Pentru o lună sau pentru mai multe, să donezi suma de 60 lei, care asigură costurile unui pachet alimentar pentru beneficiar. Vei primi câteva vești despre „bunicuțul adoptat” și te vom ține la curent despre situația lui, dacă dorești să te implici pe o perioadă mai îndelungată!

DIRECȚIONEAZĂ 2%!

Până la finele lunii mai 2018, în calitate de angajat, puteţi direcţiona 2% din impozitul pe venit către Asociația „Oastea Domnului”, filiala Gherla, fără să vă coste nimic. Contactaţi-ne şi vă vom oferi asistenţa necesară.

Aici poți descărca formularul cu datele asociației completate: formular230-AOD 2018

Dacă ai o firmă, DIRECȚIONEAZĂ 20%!

Puteţi deveni partenerul nostru oferindu-ne ocazional, periodic sau constant o parte din impozitul pe profit, perceput firmei dumneavoastră, pe care legea vă permite să-l direcţionaţi către un ONG. Suntem dipuşi să oferim informaţii contabilului dvs. despre acest mecanism financiar, legal şi gratuit!

Puteți descărca contractul de sponsorizare aici: contract sponsorizare OD

DONAȚII

Ori de câte ori doriţi să susţineţi un vârstnic, o familie sau o persoană în dificultate, puteți face o donație către asociația noastră, constând nu doar în bani, ci și în diferite bunuri, produse alimentare, mobilier ș.a.m.d. Sprijinul poate fi ocazional, periodic sau constant – în funcție de decizia dumneavoastră!